معرفی
گوشی موبایل نوکیا مدل C20 دو سیم کارت ظرفیت 32 گیگابایت از سری گوشیهای باکیفیت این برند است که میتواند تمامی اکثر نیازهای ما مانند وبگردی، بازی آفلاین و آنلاین، تماشای فیلم و کلیپ، شبکههای اجتماعی، کار با اپلیکیشن و بسیاری دیگر را انجام دهید. گفتنی است که این گوشی با تمامی قابلیتهایی که دارد، یک گوشی میانرده است. مهندسان نوکیا برای گوشی C20 باتری لیتیوم-یونی با ظرفیت 3000 میلیآمپرساعت در نظر گرفتهاند که باتوجه به ظرفیت آن، عمر مطلوبی هم دارد. که نشان دهنده ظرفیت مناسب این گوشی میانرده است. از این گوشی میتوانید استفادههای بسیار متنوع و باکیفیتی در عکاسی داشته باشید. پردازنده مرکزی (CPU) و پردازنده گرافیکی (GPU) این گوشی بهاندازهای قدرت دارند که میتوانید بدون هیچگونه دغدغه و کاهش سرعت برنامههای متوسط و اجتماعی را اجرا کنید. این گوشی دارای 32 گیگابایت حافظه داخلی و 2 گیگابایت حافظه RAM رم است. گوشی نوکیا C20 دارای دوربین تکی در پشت گوشی بوده که با کیفیتهای 5 مگاپیکسل است. دوربین عکاسی سلفی نوکیا C20 دارای لنزی با رزولوشن 5 مگاپیکسل است که تصاویر مطلوبی برای استفاده در شبکههای اجتماعی و ویدئوهای رضایتبخشی برای مکالمه تصویری ایجاد میکند.
طراحی و صفحه نمایش
گوشیهای هوشمند میان رده نوکیا در چند سال اخیر توانستهاند با بهره بردن از طراحی کاربر پسند، مشخصات فنی مناسب و البته قیمت مقرونبهصرفه کاربران بسیاری را به سمت خود جلب کنند. در واقع بعد از اینکه سهام عمده این شرکت توسط شرکت HMD Global خریداری شد، گوشیهای هوشمند این شرکت و بهخصوص گوشیهای هوشمند میان رده جان تازه ای گرفتند و توانستند در بازار فروش جهانی، عملکرد خوبی را به نمایش بگذارند. نوکیا بیشتر سعی داشت تا با قیمت گذاری ارزانتر به نسبت سایر رقبا در این عرصه، میزان فروش خود را افزایش دهد که باید گفت در این زمینه هم بسیار موفق بود. در حال حاضر گوشیهای هوشمند این شرکت در کشور نیز طرفداران بسیاری دارند و البته هنوز نوکیا به جایگاه اصلی خود با توجه به اعتبار بالایی که دارد به عنوان یک برند قدیمی و محبوب، نرسیده است. نوکیا C20 نیز یکی از گوشیهای هوشمند میانرده بسیار مقرونبهصرفه این شرکت میباشد که در کنار بهره بردن از مشخصات فنی مناسب و قابل قبول، قیمت ارزانتری به نسبت بسیاری از گوشیهای هوشمند میان رده شرکتهای دیگر دارد.
از نظر طراحی باید گفت که طراحی در نظر گرفته شده برای نوکیا C20 بسیاری مشابه با برخی از گوشیهای میان رده این شرکت میباشد. در نمای روبهرویی صفحه نمایش یکدستی را شاهد هستیم که به طراحی ناچ واتردراپ یا همان قطرهای مجهز شده است. بریدگی قطره ای شکل ناچ همانطور که در تصویر میبینید در قسمت بالایی و مرکزی صفحهنمایش، سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. نوکیا تلاش داشته تا با کم کردن حاشیه در نمای جلویی، صفحه نمایش یکدستی را ارائه کند و موفق هم بوده است. تنهای حاشیه قسمت پایینی صفحه نمایش در صورت کوچکتر بودن میتوانست نمای ظاهری جذابتری به این گوشی هوشمند میانرده ببخشد. در قسمت پشتی نیز تنها یک سنسور دوربین در بریدگی دایرهای شکلی قرار گرفته و در این بخش خبری از قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد حسگر اثر انگشت نیست و متاسفانه نوکیا C20 از داشتن این قابلیت جذاب محروم است. متریال پلاستیکی نیز وزن 191 گرمی را برای این گوشی بههمراه داشته است. وزن مناسبی که نه تنها آنقدر سنگین نیست که در استفادههای طولانی مدت دست کاربر را خسته کند، بلکه آنقدر هم سبک نیست که احتمال افتادن از دست در حین کار کردن را نیز افزایش دهد و HANDS_ON جذابی دارد. نوکیا C20 از هیچ استاندارد ضدآب پشتیبانی نمیکند که البته نباید هم از چنین گوشی هوشمند میانرده با چنین قیمت ارزانی توقع پشتیبانی از استاندارد ضدآب را داشته باشیم. این گوشی هوشمند به صفحه نمایش 6.52 اینچ با رزولوشن 720×1600 پیکسل از نوع IPS LCD مجهز شده است. تراکم پیکسلی 269ppi در هر اینچ هم کیفیت مطلوب و قابل قبولی را ارائه میکند. طراحی صفحه نمایش و حاشیه های در نظر گرفته شده هم سبب شده تا 77.5 درصد از نمای روبهرویی را صفحه نمایش این گوشی هوشمند میانرده به خودش اختصاص دهد و میتوانیم با همه این مشخصاتی که اشاره کردیمُ بگوییم که نوکیا C20 به صفحه نمایش قابل قبول و یکدستی مجهز شده است.
دوربین و سختافزار
بدون شک از چنین گوشی هوشمندی با توجه به قیمت در نظر گرفته شده نباید توقع بهره بردن از سنسورهای دوربین قدرتمندی را داشته باشید. در قسمت پشتی همانطور که اشاره کردیم، شاهد حضور یک سنسور دوربین میباشیم. سنسور دوربین با رزولوشن 5 مگاپیکسل، تنها سنسور دوربین نوکیا C20 را تشکیل میدهد. باید بدانید که این سنسور دوربین برای استفاده روزانه و ثبت تصاویر معمولی مناسب میباشد اما نباید توقع کنتراست، جزئیات و داینامیک رنج بسیار خوبی را داشته باشیم. این سنسور دوربین توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 720p و سرعت 30 فریم در ثانیه را دارد. برای دوربین سلفی نیز سنسور 5 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است که توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 720 پیکسل و سرعت 30 فریم در ثانیه همانند سنسور دوربین قسمت پشتی را دارد. باید گفت که سنسور دوربین سلفی و دوربین قسمت پشتی این گوشی هوشمند میتواند در برقراری تماسهای تصویری عملکرد کاملا خوب و قابل قبولی داشته باشند که یکی از اصلیترین معیارها برای خرید یک گوشی هوشمند میانرده برای استفاده روزمره همین اتفاق میباشد و نوکیا C20 بهخوبی میتواند از پس نیازهای روزمره کاربر بربیاید. در بخش سخت افزاری نیز نوکیا C20 به پردازنده Unisoc SC9863A با معماری 28 نانومتری مجهز شده است. پردازندهای نه چندان جدید که با توجه به اینکه هسته اصلی این پردازنده توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز را دارد، میتواند نیازهای روزمره کاربر را برطرف کند. نوکیا C20 برای اجرای بازیهای سبک نیز مناسب بوده اما برای بازیهای سنگین چندان روی این گوشی هوشمند میانرده و ارزان قیمت حساب باز نکنید. باتری با میزان ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند میانرده انتخاب خوبی به نظر میرسد اما شاید بهتر بود که نوکیا از باتری با میزان ظرفیت بالاتری برای نوکیا C20 استفاده میکرد.
جمع بندی
در مجموع باید گفت که نوکیا C20 با توجه به مشخصاتی که با خود بههمراه دارد بسیار مناسب برای آن دسته از کاربرانی میباشد که میخواهند با هزینه کم، گوشی هوشمند میانردهای را خریداری کنند که توانایی انجام کارهای روزمره را بهخوبی داشته باشد. صفحه نمایش مناسب با ابعاد بسیار خوب و کیفیت قابل قبول، وزن مناسب، سنسورهای دوربین قابل قبول که توانایی ارائه کیفیت خوبی در تماسهای تصویری را دارند در کنار پردازنده مناسب که از پس فعالیتهای روزمره و همچنین بازیهای سبک برمیآید، از جمله ویژگی هایی است که نوکیا C20 را به عنوان یکی از بهترین انتخابهای ممکن در میان گوشیهای هوشمند میانرده موجود در بازار تبدیل کرده است.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.